Вплив оточення: ви - той, з ким ви спілкуєтеся?

"Ми зараз є ті, з ким ми спілкувалися в минулому, і в майбутньому ми будемо такими, з ким ми спілкуємося зараз"

Бгактівінода Тгакур

 Наш успіх - це в першу чергу наше оточення.

Кожен з нас може і хоче більшого у своєму житті.

Усвідомлене формування свого оточення - один з найпростіших способів змінюватися і рости.

Спільнота «Молодь важлива» - це ком’юніті молодих лідерів різних сфер діяльності, якими ми дуже пишаємося, одного разу вони зрозуміли, що можуть бути корисними один одному і вирішили об'єднатися.

Ми формуємо оточення позитивно мислячих і діючих, людей, які реалізують задумане, впевнених в собі і беруть на себе відповідальність.

Ми віримо, що за нашими справами стоять ще більші справи. Правильні, ідейні, живі.

Об'єднання, відкриття нових можливостей, спільна реалізація ідей різного характеру: соціального, бізнес, політики, благодійного, особистих інтересів - ці цілі переслідує кожен з нас. А широке коло інтересів і захоплень відкриє нові горизонти як для спільної діяльності, так і для відпочинку.

З командою однодумців йти завжди легше. Група може зробити більше, ніж кожен окремо. І якщо я вас переконав, що пора щось змінювати, починайте діяти. Проаналізуйте, хто тягне вас назад.

Хочете йти вперед, ставити перед собою мету, знайти тих, хто готовий домагатися її так само і йти поруч з вами?

Приєднуйся до нас!

Сапожніков Євген - CEO & Founder «Перша Українська Академія Політики», Всеукраїнська спільнота «Молодь важлива». Громадський та політичний діяч. Автор та партнер благодійних, соціально орієнтованих проектів та програм.


Друк   E-mail